Hozzávalók

  • 20 dkg friss lazac filé
  • 10 dkg koktél garnéla
  • 3 dl tejszín
  • 1 cs. ruccola
  • 1 kk. sűrített paradicsom
  • 2 fej hagyma
  • 1 dkg vaj
  • bors
  • fehérbor
  • 1 cs. tagliatelle

Lazacos tagliatelle ruccolával

Vajon megpirítjuk a finomra vágott shalotta hagymát, a csíkokra vágott lazacot, és végül a sűrített paradicsomot. Felöntjük, tejszínnel sózzuk, borsozzuk, összeforraljuk, majd beleszórjuk a koktélgarnélákat. A frissen kifőzött tésztával összeforgatjuk, tálaláskor a tetejére tépkedjük a ruccolát.

Receptek

Bacalhau confitado

Tovább

BoLuo gulao xiaqiu

Tovább

Hotate no saute

Tovább

Terre & mer

Tovább

Éjféli falatkák: alufóliában sült krumpli garnélarákkal és céklával

Tovább

Gratinált osztriga pezsgőhabbal

Tovább

Rákos-marhás kenyérfalatkák

Tovább

A homár feldarabolása

Tovább

Pontykrém wrapban

Tovább

Ponty zöldségcsíkokkal

Tovább

Iratkozz fel a hírlevélre!

Értesülj elsőként a METRO legújabb ajánlatairól.

Igényelj METRO kártyát

A bevásárlás igazi élménye, lépje be egy új világba, ahol sose fogynak el az akciók.

metro.hu

Látogasson el weboldalunkra friss ajánlatainkért.

Meríts ötleteket friss katalógusainkból