Hozzávalók

  • 3 db friss maracuja
  • 25 dkg 30%-os tejszín
  • 25 dkg 3,5%-os tej
  • 6 db tojássárgája
  • 5 dkg barna cukor
  • 20 dkg 53%-os csokoládé
Adag 4

Maracujás csokikrém

Forrald fel a tejet és a tejszínt egy főzőlábasban. Amint felforrt húzd le a tűzről. A tojássárgájákat keverd el cukorral. Ha a tejes-tejszínes keverék felforrt, tégy pár evőkanál keveréket az elkevert tojássárgájába, hogy ne kapja össze a tojást a forró keverék. Ha elkeveredtek a hozzávalók húzd vissza a tűzre a lábast és addig főzd, míg jó sűrű nem lesz. A csokoládét törd apró darabokra és apránként, folyamatos keverés mellett add hozzá a krémhez. A maracuják húsait kanalazzuk poharak vagy kistálak aljába és erre tegyük a csokoládékrémet.

Receptek

SARAMURĂ DE CRAP CU MĂMĂLIGĂ

Tovább

Sopa Mallorquina

Tovább

BoLuo gulao xiaqiu

Tovább

Polędwica na purée chrzanowo

Tovább

HIN HTOTE FINOMSÁG

Tovább

SARMALE

Tovább

SAVANYÚ KÁPOSZTA BORDÁCSKÁVAL

Tovább

Sáfrányos kagylóleves

Tovább

Bélszín steak „wellington” gomba ragus vajas kosárban kelbimbóval

Tovább

Áfonyás kalács

Tovább

Iratkozz fel a hírlevélre!

Értesülj elsőként a METRO legújabb ajánlatairól.

Igényelj METRO kártyát

A bevásárlás igazi élménye, lépje be egy új világba, ahol sose fogynak el az akciók.

metro.hu

Látogasson el weboldalunkra friss ajánlatainkért.

Meríts ötleteket friss katalógusainkból