Hozzávalók

  • 60 dkg friss szardella
  • 1 nagy fej lilahagyma
  • 2-3 dl oliva olaj
  • 1-2 dl borecet
  • 1 tk. rózsabors
  • bors
  • kis csokor petrezselyem
Adag 4

Marinált szardella

A szardellák fejét és gerincét eltávolítjuk. A lilahagymát megpucoljuk, vékony szeletekre vágjuk. A szardellákat egy tálba helyezzük, megszórjuk lilahagymával, rózsaborssal, sóval, borssal. Meglocsoljuk borecettel, olívaolajjal. Több rétegben megismételjük ezt, majd lehetőség szerint egy éjszakára hűtőbe tesszük és állni hagyjuk. tálalásnál friss finomra vágott petrezselyemmel díszítjük.

Receptek

Bacalhau confitado

Tovább

BoLuo gulao xiaqiu

Tovább

Hotate no saute

Tovább

Terre & mer

Tovább

Éjféli falatkák: alufóliában sült krumpli garnélarákkal és céklával

Tovább

Gratinált osztriga pezsgőhabbal

Tovább

Rákos-marhás kenyérfalatkák

Tovább

A homár feldarabolása

Tovább

Pontykrém wrapban

Tovább

Ponty zöldségcsíkokkal

Tovább

Iratkozz fel a hírlevélre!

Értesülj elsőként a METRO legújabb ajánlatairól.

Igényelj METRO kártyát

A bevásárlás igazi élménye, lépje be egy új világba, ahol sose fogynak el az akciók.

metro.hu

Látogasson el weboldalunkra friss ajánlatainkért.

Meríts ötleteket friss katalógusainkból