Hozzávalók

  • 50 dkg csirkemell
  • 40 dkg padlizsán
  • 10 dkg aranymazsola
  • 5 dkg méz
  • olívaolaj
  • őrölt koriander
  • ½ citrom
Adag 4

Mazsolás-padlizsános csirkemell

A padlizsánt kockára vágjuk, besózzuk, 10 percig állni hagyjuk, majd papíron leitatjuk róla a vizet. A csirkét felkockázzuk, besózzuk, majd kevés forró olívaolajon elkezdjük pirítani. 10 perc után hozzáadjuk a padlizsánt is és nagy lángon tovább pirítjuk. A fenyőmagot szárazon lepirítjuk, majd a csirkéhez adjuk a mazsolával együtt. Legvégül ízesítjük kevés korianderrel, a mézzel és pár csepp citromlével.

Receptek

Kenyérmorzsás-paradicsomos csirkemell

Tovább

Kelbimbós csirkecombok

Tovább

Kávés-narancsos kacsamell

Tovább

Ír ürügulyás

Tovább

Húsos-juhtúrós polenta lasagne

Tovább

Húsgombóc leves paradicsommal

Tovább

Hortobágyi húsos palacsinta

Tovább

Hawaii csirkemell saláta

Tovább

Hátszínes tortilla falatok

Tovább

Gulyásleves

Tovább

Iratkozz fel a hírlevélre!

Értesülj elsőként a METRO legújabb ajánlatairól.

Igényelj METRO kártyát

A bevásárlás igazi élménye, lépje be egy új világba, ahol sose fogynak el az akciók.

metrobonusz.hu

Lépj be a METRO Bónusz Program világába!

Nagyszerű jutalmakat és kedvezményeket érhetsz el új hűségprogramunkban. Regisztrálj, és kezd el gyűjteni a pontokat minden vásárlással!