Hozzávalók

  • 2 db kisebb kígyóuborka
  • 1 ek. friss reszelt gyömbér
  • ½ dl rizsbor ecet
  • 4 ek. cukor
  • 1 nagy csokor menta
  • 40 dkg pácolt bélszín
Adag 4

Mentás-gyömbéres uborkasaláta, pirított bélszínnel

A cukrot felolvasztjuk az ecetben és hozzáadjuk a gyömbért. Az uborkát hosszában hajszál vékonyan felszeleteljük, összekeverjük az öntettel és megszórjuk durvára vágott mentával. A bélszínt egészben, szinte teljesen átsütjük, majd vékony metéltre vágjuk és a saláta tetejére szórjuk.

Receptek

Kenyérmorzsás-paradicsomos csirkemell

Tovább

Kelbimbós csirkecombok

Tovább

Kávés-narancsos kacsamell

Tovább

Ír ürügulyás

Tovább

Húsos-juhtúrós polenta lasagne

Tovább

Húsgombóc leves paradicsommal

Tovább

Hortobágyi húsos palacsinta

Tovább

Hawaii csirkemell saláta

Tovább

Hátszínes tortilla falatok

Tovább

Gulyásleves

Tovább

Iratkozz fel a hírlevélre!

Értesülj elsőként a METRO legújabb ajánlatairól.

Igényelj METRO kártyát

A bevásárlás igazi élménye, lépje be egy új világba, ahol sose fogynak el az akciók.

metrobonusz.hu

Lépj be a METRO Bónusz Program világába!

Nagyszerű jutalmakat és kedvezményeket érhetsz el új hűségprogramunkban. Regisztrálj, és kezd el gyűjteni a pontokat minden vásárlással!