Hozzávalók

  • 1l csirke alaplé
  • 50 dkg zöldborsó
  • 5 dkg friss gyömbér
  • 0,5 l joghurt
  • Bors
  • 2 ág friss menta
  • 10 dkg cukorborsó
  • 1 db vanília rúd
  • 10 dkg vaj
  • 3 fej shallotta hagyma
Adag 4

Mentás-joghurtos borsóleves, vaníliás cukorborsóval

A vaj kétharmad részén megfuttatjuk a finomra vágott hagymát. Hozzátesszük a borsót, a reszelt gyömbért, mentát, és felöntjük csirke alaplével. Sózzuk, borsozzuk. 15 perc főzés után turmixoljuk a joghurttal. A cukorborsót vékony csíkokra vágjuk kevés vajjal és egy fél vanília rúddal egy serpenyőben megfuttatjuk. A levest mélytányérba tálaljuk, betétként a vaníliás cukorborsóval.

Receptek

SARAMURĂ DE CRAP CU MĂMĂLIGĂ

Tovább

Sopa Mallorquina

Tovább

BoLuo gulao xiaqiu

Tovább

Polędwica na purée chrzanowo

Tovább

HIN HTOTE FINOMSÁG

Tovább

SARMALE

Tovább

SAVANYÚ KÁPOSZTA BORDÁCSKÁVAL

Tovább

Sáfrányos kagylóleves

Tovább

Bélszín steak „wellington” gomba ragus vajas kosárban kelbimbóval

Tovább

Áfonyás kalács

Tovább

Iratkozz fel a hírlevélre!

Értesülj elsőként a METRO legújabb ajánlatairól.

Igényelj METRO kártyát

A bevásárlás igazi élménye, lépje be egy új világba, ahol sose fogynak el az akciók.

metro.hu

Látogasson el weboldalunkra friss ajánlatainkért.

Meríts ötleteket friss katalógusainkból