Hozzávalók

  • 5 dkg vaj
  • 0.5 kg cékla
  • 25 g shalotta
  • 1 db füstölt pisztráng
  • 1 db narancs
  • ¼ édeskömény
  • 1-2 szál szárzeller
  • 500 ml tejföl
  • bors
Adag 4

Narancsos céklaleves, füstölt pisztránggal

A céklákat meghámozzuk, kevés vajjal fóliába csomagoljuk és sütőben megsütjük.
A pisztrángot lefilézzük. A megmaradt halrészekből édesköménnyel, szárzellerrel alaplét főzünk. A finomra vágott shalotta hagymát vajon megpároljuk, rátesszük az összedarabolt elősütött céklát és vízzel, hal alaplével, reszelt narancshéjjal, borssal, sóval felfőzzük. Tejföllel és a füstölt halfilével tálaljuk.

Receptek

Bacalhau confitado

Tovább

BoLuo gulao xiaqiu

Tovább

Hotate no saute

Tovább

Terre & mer

Tovább

Éjféli falatkák: alufóliában sült krumpli garnélarákkal és céklával

Tovább

Gratinált osztriga pezsgőhabbal

Tovább

Rákos-marhás kenyérfalatkák

Tovább

A homár feldarabolása

Tovább

Pontykrém wrapban

Tovább

Ponty zöldségcsíkokkal

Tovább

Iratkozz fel a hírlevélre!

Értesülj elsőként a METRO legújabb ajánlatairól.

Igényelj METRO kártyát

A bevásárlás igazi élménye, lépje be egy új világba, ahol sose fogynak el az akciók.

metro.hu

Látogasson el weboldalunkra friss ajánlatainkért.

Meríts ötleteket friss katalógusainkból