Hozzávalók

  • 50 dkg vadgomba
  • 2 szál újhagyma
  • 3 szál kakukkfű
  • 2 dkg parmesan
  • 1 kcs. petrezselyem
  • 2 dl alaplé
  • 5 dkg vaj
  • bors
Adag 4

Papardelle – vadgomba raguval

Vajon megpirítjuk a feldarabolt vargányákat és az apróra vágott újhagymát. Rádobjuk a kakukkfüvet, alaplével felöntjük és összeforraljuk. A frissen kifőzött tésztát a raguba forgatjuk, megszórjuk parmesannal, finomra vágott petrezselyemmel, őrölt borssal. vajdarabokkal krémesítjük.

Receptek

Sáfrányos kagylóleves

Tovább

Bélszín steak „wellington” gomba ragus vajas kosárban kelbimbóval

Tovább

Áfonyás kalács

Tovább

Creme Bruleé erdei gyümölcsökkel

Tovább

Éjféli falatkák: Kecskesajt-mártogatós zöldségekkel

Tovább

Málnás tiramisu

Tovább

Sütőtök pite – narancsszínű ízbomba

Tovább

Tök latte macchiato

Tovább

Rétegzett édesburgonya süti

Tovább

Burgonyatorta köretnek

Tovább

Iratkozz fel a hírlevélre!

Értesülj elsőként a METRO legújabb ajánlatairól.

Igényelj METRO kártyát

A bevásárlás igazi élménye, lépje be egy új világba, ahol sose fogynak el az akciók.

metrokaracsony.hu

Ismerd a METRO karácsonyi kínálatát

Meríts ötleteket ünnepi receptjeink közül, ismerd meg karácsonyi praktikáinkat és áruházaink ünnepi kínálatát