Hozzávalók

  • 8 szelet pármai sonka,
  • 2 vizes mozzarella,
  • 2 dl tejszín,
  • 1 ek. balzsamecet,
  • só, bors,
  • 1-2 ek. olívaolaj
Elkészítési idő 30 perc
Adag 4

Pármai sonka mozzarellával töltve

A mozzarellákat 4 cikkre vágjuk, pármai sonkába tekerjük, kevés olajon körbepirítjuk. A visszamaradt olajba öntjük a tejszínt, balzsamecetet, jól kiforraljuk, sózzuk, borsozzuk. A tekercseket a mártásra tálaljuk.

Receptek

MUGHLAI GYÖMBÉRES CSIRKE

Tovább

SARMALE

Tovább

SAVANYÚ KÁPOSZTA BORDÁCSKÁVAL

Tovább

MILÁNÓI RIZOTTÓ VELŐS CSONTTAL

Tovább

Uzbek plov

Tovább

Zachtgegaarde Hollandse kalfswang

Tovább

Terre & mer

Tovább

SVIČKOVA

Tovább

Stoofvlees

Tovább

Fiaker-Gulasch

Tovább

Iratkozz fel a hírlevélre!

Értesülj elsőként a METRO legújabb ajánlatairól.

Igényelj METRO kártyát

A bevásárlás igazi élménye, lépje be egy új világba, ahol sose fogynak el az akciók.

metro.hu

Látogasson el weboldalunkra friss ajánlatainkért.

Meríts ötleteket friss katalógusainkból