Hozzávalók

  • 16 db békacomb
  • 1 csokor petrezselyem
  • 5 dkg parmezán sajt
  • 2 db citrom
  • liszt
  • tojás
  • zsemlemorzsa
  • olaj a sütéshez
Adag 4

Parmezános-petrezselymes békacomb

A békacombokat folyó víz alatt megmossuk, majd papírtörlővel szárazra töröljük. Enyhén besózzuk. Fontos, hogy ne tegyünk rá sok sót, mert a citromnak is van sótartalma és túl sós lenne a hús. Ezután a lisztbe, felvert egész tojásba, majd zsemlemorzsába forgatjuk és bő forró olajban kisütjük. Sütés után egyből megszórjuk apróra vágott petrezselyemmel, reszelt parmezánnal, ráreszeljük a citrom héját, majd ráfacsarjuk a levét is.

Receptek

MUGHLAI GYÖMBÉRES CSIRKE

Tovább

SARMALE

Tovább

SAVANYÚ KÁPOSZTA BORDÁCSKÁVAL

Tovább

MILÁNÓI RIZOTTÓ VELŐS CSONTTAL

Tovább

Uzbek plov

Tovább

Zachtgegaarde Hollandse kalfswang

Tovább

Terre & mer

Tovább

SVIČKOVA

Tovább

Stoofvlees

Tovább

Fiaker-Gulasch

Tovább

Iratkozz fel a hírlevélre!

Értesülj elsőként a METRO legújabb ajánlatairól.

Igényelj METRO kártyát

A bevásárlás igazi élménye, lépje be egy új világba, ahol sose fogynak el az akciók.

metro.hu

Látogasson el weboldalunkra friss ajánlatainkért.

Meríts ötleteket friss katalógusainkból