Hozzávalók

  • 25 dkg tarhonya
  • 1 kg burgonya
  • 2 fej vöröshagyma
  • 2 szál parasztkolbász
  • 15 dkg füstölt szalonna
  • 1 db paprika
  • 2 db paradicsom
Adag 4

Pásztortarhonya

  1. A kolbászt vastagabb karikára, a burgonyát pedig kockára vágjuk.
  2. A szalonnát kockára vágjuk és lábosba tesszük. Nagy lángon pirítani kezdjük, és amikor az összes zsír kisült belőle, rátesszük a finomra vágott hagymát, majd világosra pirítjuk.
  3. Beletesszük a tarhonyát és állandóan keverve-rázogatva világosbarnára pirítjuk az egészet.
  4. Ezután adjuk hozzá a kolbászt, a burgonyát és az apróra vágott paprikát. Addig sütjük, míg a kolbász kissé megpirul és kiadja a színét.
  5. Ekkor megsózzuk, beletesszük a kockázott paradicsomot és felöntjük háromszoros mennyiségű vízzel.
  6. Nagyon lassú tűzön egy óra alatt összefőzzük.

Receptek

MUGHLAI GYÖMBÉRES CSIRKE

Tovább

SARMALE

Tovább

SAVANYÚ KÁPOSZTA BORDÁCSKÁVAL

Tovább

MILÁNÓI RIZOTTÓ VELŐS CSONTTAL

Tovább

Uzbek plov

Tovább

Zachtgegaarde Hollandse kalfswang

Tovább

Terre & mer

Tovább

SVIČKOVA

Tovább

Stoofvlees

Tovább

Fiaker-Gulasch

Tovább

Iratkozz fel a hírlevélre!

Értesülj elsőként a METRO legújabb ajánlatairól.

Igényelj METRO kártyát

A bevásárlás igazi élménye, lépje be egy új világba, ahol sose fogynak el az akciók.

metro.hu

Látogasson el weboldalunkra friss ajánlatainkért.

Meríts ötleteket friss katalógusainkból