Hozzávalók

  • 10 dkg áfonya
  • 10 dkg szeder
  • 10 dkg eper
  • 10 dkg málna
  • 5 dkg porcukor
  • 50 dkg mascarpone
  • 1 db citrom
  • 1 dl tejszín
  • 1 vanília rúd
Adag 4

Piros gyümölcsök, mascarponéval

A tejszínt habbá verjük. Hozzáadjuk a kikapart vaníliát, cukrot és a citrom reszelt héját. Egy üvegpohárban rétegezzük a gyümölcsöket a mascarpone krémmel. Tálalásig hűtőbe tesszük (minimum fél órára).

Receptek

Sáfrányos kagylóleves

Tovább

Bélszín steak „wellington” gomba ragus vajas kosárban kelbimbóval

Tovább

Áfonyás kalács

Tovább

Creme Bruleé erdei gyümölcsökkel

Tovább

Éjféli falatkák: Kecskesajt-mártogatós zöldségekkel

Tovább

Málnás tiramisu

Tovább

Sütőtök pite – narancsszínű ízbomba

Tovább

Tök latte macchiato

Tovább

Rétegzett édesburgonya süti

Tovább

Burgonyatorta köretnek

Tovább

Iratkozz fel a hírlevélre!

Értesülj elsőként a METRO legújabb ajánlatairól.

Igényelj METRO kártyát

A bevásárlás igazi élménye, lépje be egy új világba, ahol sose fogynak el az akciók.

metrokaracsony.hu

Ismerd a METRO karácsonyi kínálatát

Meríts ötleteket ünnepi receptjeink közül, ismerd meg karácsonyi praktikáinkat és áruházaink ünnepi kínálatát