Hozzávalók

  • 1 kg liszt
  • 10 tojás
  • 10 dkg vaj
  • 3 fej shalotta hagyma
  • 2 kg erdei gomba
  • 10 dkg fehér kenyérmorzsa
  • 3-4 ág kakukkfű
  • 0.5 dl szarvasgomba olaj
  • 10 dkg vaj
  • 20 dkg dió
  • 1 dl konyak
  • 20 dkg gorgonzola
  • 1 l tejszín
  • fehér bors
  • parmesan
Adag 4

Ravioli szarvasgombás töltetékkel diós gorgonzola mártással

A lisztből, tojásokból sóval tésztát gyúrunk és legalább húsz percre a hűtőbe tesszük hűlni.

Vajon megpirítjuk a shalotta hagymát és az erdei gombát. Sóval, kakukkfűvel, szarvasgombaolajjal ízesítjük. Amennyiben szükséges fehér kenyérmorzsával sűrítjük.

Vajon megpirítjuk a durvára tört dióbelet, konyakkal flambírozzuk. Felöntjük tejszínnel, belemorzsoljuk a gorgonzolát, lassú tűzön felolvasztjuk. Parmesannal, sóval, borssal ízesítjük.

Receptek

SARAMURĂ DE CRAP CU MĂMĂLIGĂ

Tovább

Sopa Mallorquina

Tovább

BoLuo gulao xiaqiu

Tovább

Polędwica na purée chrzanowo

Tovább

HIN HTOTE FINOMSÁG

Tovább

SARMALE

Tovább

SAVANYÚ KÁPOSZTA BORDÁCSKÁVAL

Tovább

Sáfrányos kagylóleves

Tovább

Bélszín steak „wellington” gomba ragus vajas kosárban kelbimbóval

Tovább

Áfonyás kalács

Tovább

Iratkozz fel a hírlevélre!

Értesülj elsőként a METRO legújabb ajánlatairól.

Igényelj METRO kártyát

A bevásárlás igazi élménye, lépje be egy új világba, ahol sose fogynak el az akciók.

metro.hu

Látogasson el weboldalunkra friss ajánlatainkért.

Meríts ötleteket friss katalógusainkból