Hozzávalók

  • 1 liter joghurt vagy
  • 6 dl sűrű görög joghurt
  • 50 dkg mirelit ribizli
  • 10 dkg méz
  • 2 lime
  • menta

Ribizlis joghurthab

Ha normál joghurtot veszünk, akkor textilpelenkába vagy konyharuhába öntjük és fellógatva 2-3 óra alatt lecsöpögtetjük. A szobahőmérsékleten felolvasztott ribizlit a mézzel összeturmixoljuk. Hozzákeverjük a sűrű joghurthoz, ízesítjük a lime lereszelt héjával és kifacsart levével. Poharakba töltjük és hűtőben megdermesztjük. Fogyasztás előtt reszelhetünk még rá lime héjat és megszórhatjuk apróra vágott mentával.

Receptek

SARAMURĂ DE CRAP CU MĂMĂLIGĂ

Tovább

Sopa Mallorquina

Tovább

BoLuo gulao xiaqiu

Tovább

Polędwica na purée chrzanowo

Tovább

HIN HTOTE FINOMSÁG

Tovább

SARMALE

Tovább

SAVANYÚ KÁPOSZTA BORDÁCSKÁVAL

Tovább

Sáfrányos kagylóleves

Tovább

Bélszín steak „wellington” gomba ragus vajas kosárban kelbimbóval

Tovább

Áfonyás kalács

Tovább

Iratkozz fel a hírlevélre!

Értesülj elsőként a METRO legújabb ajánlatairól.

Igényelj METRO kártyát

A bevásárlás igazi élménye, lépje be egy új világba, ahol sose fogynak el az akciók.

metro.hu

Látogasson el weboldalunkra friss ajánlatainkért.

Meríts ötleteket friss katalógusainkból