Hozzávalók

  • 2-3 szelet sertéskaraj
    a páchoz:
  • 1 evőkanál olaj
  • 1 teáskanál reszelt vöröshagyma
  • 1 evőkanál ketchup
  • 1 kávéskanál mustár
  • 1 kávéskanál borecet
  • 1 kávéskanál méz
  • 1/2 dl vörösbor
    továbbá:
  • füstölt szalonnabőr
Elkészítési idő 1/2 óra + pácolás
Adag 2 főre

Roston sült sertéskaraj

A pác hozzávalóit összekeverjük. Beleforgatjuk a hússzeleteket, majd egymásra fektetve hideg helyen néhány órát állni hagyjuk.

Amikor a faszénparázs már megfelelő a sütésre, a húsokat a szalonnabőrrel bedörzsölt grillrácsra fektetjük, és mindkét oldalukat ropogós pirosa sütjük, közben időnként megfordítjuk és megkenjük a páccal. Csak tálaláskor sózzuk.

 

Receptek

MUGHLAI GYÖMBÉRES CSIRKE

Tovább

SARMALE

Tovább

SAVANYÚ KÁPOSZTA BORDÁCSKÁVAL

Tovább

MILÁNÓI RIZOTTÓ VELŐS CSONTTAL

Tovább

Uzbek plov

Tovább

Zachtgegaarde Hollandse kalfswang

Tovább

Terre & mer

Tovább

SVIČKOVA

Tovább

Stoofvlees

Tovább

Fiaker-Gulasch

Tovább

Iratkozz fel a hírlevélre!

Értesülj elsőként a METRO legújabb ajánlatairól.

Igényelj METRO kártyát

A bevásárlás igazi élménye, lépje be egy új világba, ahol sose fogynak el az akciók.

metro.hu

Látogasson el weboldalunkra friss ajánlatainkért.

Meríts ötleteket friss katalógusainkból