Hozzávalók

  • 70 dkg sárga burgonya
  • 40 dkg lecsöpögtetett spenót
  • 15 dkg liszt
  • 4 dl tejszín
  • 0.5 dkg dió
  • 10 dkg gorgonzola
  • 0.5 dl brandy
  • 2 dkg vaj
  • 5 dkg parmesan
Adag 4

Spenótos gnocchi – tejszínes gorgonzolás mártással

A burgonyát héjában megsütjük, melegen meghámozzuk, és még langyosan tésztává gyúrjuk, a liszttel és a turmixolt spenóttal.
Vajon megpirítjuk a durvára vágott diót, brandy-vel flambírozzuk, felöntjük tejszínnel. Lassú forralás mellett felolvasztjuk benne a gorgonzola darabokat, majd a parmesant. Összeforgatjuk a frissen kifőzött gnocchikkal és vajjal krémesítjük a mártást.

Receptek

Sáfrányos kagylóleves

Tovább

Bélszín steak „wellington” gomba ragus vajas kosárban kelbimbóval

Tovább

Áfonyás kalács

Tovább

Creme Bruleé erdei gyümölcsökkel

Tovább

Éjféli falatkák: Kecskesajt-mártogatós zöldségekkel

Tovább

Málnás tiramisu

Tovább

Sütőtök pite – narancsszínű ízbomba

Tovább

Tök latte macchiato

Tovább

Rétegzett édesburgonya süti

Tovább

Burgonyatorta köretnek

Tovább

Iratkozz fel a hírlevélre!

Értesülj elsőként a METRO legújabb ajánlatairól.

Igényelj METRO kártyát

A bevásárlás igazi élménye, lépje be egy új világba, ahol sose fogynak el az akciók.

metrokaracsony.hu

Ismerd a METRO karácsonyi kínálatát

Meríts ötleteket ünnepi receptjeink közül, ismerd meg karácsonyi praktikáinkat és áruházaink ünnepi kínálatát