Hozzávalók

  • 70 dkg sárga burgonya
  • 40 dkg lecsöpögtetett spenót
  • 15 dkg liszt
  • 4 dl tejszín
  • 0.5 dkg dió
  • 10 dkg gorgonzola
  • 0.5 dl brandy
  • 2 dkg vaj
  • 5 dkg parmesan
Adag 4

Spenótos gnocchi – tejszínes gorgonzolás mártással

A burgonyát héjában megsütjük, melegen meghámozzuk, és még langyosan tésztává gyúrjuk, a liszttel és a turmixolt spenóttal.
Vajon megpirítjuk a durvára vágott diót, brandy-vel flambírozzuk, felöntjük tejszínnel. Lassú forralás mellett felolvasztjuk benne a gorgonzola darabokat, majd a parmesant. Összeforgatjuk a frissen kifőzött gnocchikkal és vajjal krémesítjük a mártást.

Receptek

SARAMURĂ DE CRAP CU MĂMĂLIGĂ

Tovább

Sopa Mallorquina

Tovább

BoLuo gulao xiaqiu

Tovább

Polędwica na purée chrzanowo

Tovább

HIN HTOTE FINOMSÁG

Tovább

SARMALE

Tovább

SAVANYÚ KÁPOSZTA BORDÁCSKÁVAL

Tovább

Sáfrányos kagylóleves

Tovább

Bélszín steak „wellington” gomba ragus vajas kosárban kelbimbóval

Tovább

Áfonyás kalács

Tovább

Iratkozz fel a hírlevélre!

Értesülj elsőként a METRO legújabb ajánlatairól.

Igényelj METRO kártyát

A bevásárlás igazi élménye, lépje be egy új világba, ahol sose fogynak el az akciók.

metro.hu

Látogasson el weboldalunkra friss ajánlatainkért.

Meríts ötleteket friss katalógusainkból