Hozzávalók

  • 1 kg zöldspárga
  • 25 dkg kolozsvári szalonna vagy zsírosabb füstölt sonka
  • 5 dkg parmezán
  • 0,5 dl balzsamecet
  • 3 dkg vaj
  • 0,3 dl olívaolaj
Adag 4

Szalonnás-sajtos zöldspárga

A zöldspárgát szárvégénél vékonyan meghámozzuk és megmossuk. A szalonnát kockára vágjuk és kipirítjuk. Serpenyőben olíva olajat melegítünk és a szárazra törölt zöldspárgákat lassan átpirítjuk. Hozzáadjuk a szalonnát, meglocsoljuk balzsamecettel és ízesítjük frissen őrölt feketeborssal. Tálra szedjük, és parmezán sajtot forgácsolunk rá.

Receptek

MUGHLAI GYÖMBÉRES CSIRKE

Tovább

SARMALE

Tovább

SAVANYÚ KÁPOSZTA BORDÁCSKÁVAL

Tovább

MILÁNÓI RIZOTTÓ VELŐS CSONTTAL

Tovább

Uzbek plov

Tovább

Zachtgegaarde Hollandse kalfswang

Tovább

Terre & mer

Tovább

SVIČKOVA

Tovább

Stoofvlees

Tovább

Fiaker-Gulasch

Tovább

Iratkozz fel a hírlevélre!

Értesülj elsőként a METRO legújabb ajánlatairól.

Igényelj METRO kártyát

A bevásárlás igazi élménye, lépje be egy új világba, ahol sose fogynak el az akciók.

metro.hu

Látogasson el weboldalunkra friss ajánlatainkért.

Meríts ötleteket friss katalógusainkból