Hozzávalók

  • 1 kg zöldspárga
  • 25 dkg kolozsvári szalonna vagy zsírosabb füstölt sonka
  • 5 dkg parmezán
  • 0,5 dl balzsamecet
  • 3 dkg vaj
  • 0,3 dl olívaolaj
Adag 4

Szalonnás-sajtos zöldspárga

A zöldspárgát szárvégénél vékonyan meghámozzuk és megmossuk. A szalonnát kockára vágjuk és kipirítjuk. Serpenyőben olíva olajat melegítünk és a szárazra törölt zöldspárgákat lassan átpirítjuk. Hozzáadjuk a szalonnát, meglocsoljuk balzsamecettel és ízesítjük frissen őrölt feketeborssal. Tálra szedjük, és parmezán sajtot forgácsolunk rá.

Receptek

Kenyérmorzsás-paradicsomos csirkemell

Tovább

Kelbimbós csirkecombok

Tovább

Kávés-narancsos kacsamell

Tovább

Ír ürügulyás

Tovább

Húsos-juhtúrós polenta lasagne

Tovább

Húsgombóc leves paradicsommal

Tovább

Hortobágyi húsos palacsinta

Tovább

Hawaii csirkemell saláta

Tovább

Hátszínes tortilla falatok

Tovább

Gulyásleves

Tovább

Iratkozz fel a hírlevélre!

Értesülj elsőként a METRO legújabb ajánlatairól.

Igényelj METRO kártyát

A bevásárlás igazi élménye, lépje be egy új világba, ahol sose fogynak el az akciók.

metrobonusz.hu

Lépj be a METRO Bónusz Program világába!

Nagyszerű jutalmakat és kedvezményeket érhetsz el új hűségprogramunkban. Regisztrálj, és kezd el gyűjteni a pontokat minden vásárlással!