Hozzávalók

  • 1 kg zöldbab vegyesen
  • 25 dkg bacon szalonna
  • 4 dl tejföl
  • 25 dkg paradicsom

Szalonnás zöldbab

A zöldbabot 2 cm-es darabokra vágjuk, és sós vízben leforrázzuk. A paradicsomot kockára vágjuk. Egy tepsit vagy jénai tálat a szeletelt baconnal kibélelünk. Beletesszük mind a két babot, majd hozzáadjuk a paradicsomot is. Összekeverjük és befedjük a baconnal. A tetejét megkenjük a tejföllel és forró kb 190 fokos sütőben megsütjük.

Receptek

Kenyérmorzsás-paradicsomos csirkemell

Tovább

Kelbimbós csirkecombok

Tovább

Kávés-narancsos kacsamell

Tovább

Ír ürügulyás

Tovább

Húsos-juhtúrós polenta lasagne

Tovább

Húsgombóc leves paradicsommal

Tovább

Hortobágyi húsos palacsinta

Tovább

Hawaii csirkemell saláta

Tovább

Hátszínes tortilla falatok

Tovább

Gulyásleves

Tovább

Iratkozz fel a hírlevélre!

Értesülj elsőként a METRO legújabb ajánlatairól.

Igényelj METRO kártyát

A bevásárlás igazi élménye, lépje be egy új világba, ahol sose fogynak el az akciók.

metrobonusz.hu

Lépj be a METRO Bónusz Program világába!

Nagyszerű jutalmakat és kedvezményeket érhetsz el új hűségprogramunkban. Regisztrálj, és kezd el gyűjteni a pontokat minden vásárlással!