Hozzávalók

  • 1 kg zöldbab vegyesen
  • 25 dkg bacon szalonna
  • 4 dl tejföl
  • 25 dkg paradicsom

Szalonnás zöldbab

A zöldbabot 2 cm-es darabokra vágjuk, és sós vízben leforrázzuk. A paradicsomot kockára vágjuk. Egy tepsit vagy jénai tálat a szeletelt baconnal kibélelünk. Beletesszük mind a két babot, majd hozzáadjuk a paradicsomot is. Összekeverjük és befedjük a baconnal. A tetejét megkenjük a tejföllel és forró kb 190 fokos sütőben megsütjük.

Receptek

MUGHLAI GYÖMBÉRES CSIRKE

Tovább

SARMALE

Tovább

SAVANYÚ KÁPOSZTA BORDÁCSKÁVAL

Tovább

MILÁNÓI RIZOTTÓ VELŐS CSONTTAL

Tovább

Uzbek plov

Tovább

Zachtgegaarde Hollandse kalfswang

Tovább

Terre & mer

Tovább

SVIČKOVA

Tovább

Stoofvlees

Tovább

Fiaker-Gulasch

Tovább

Iratkozz fel a hírlevélre!

Értesülj elsőként a METRO legújabb ajánlatairól.

Igényelj METRO kártyát

A bevásárlás igazi élménye, lépje be egy új világba, ahol sose fogynak el az akciók.

metro.hu

Látogasson el weboldalunkra friss ajánlatainkért.

Meríts ötleteket friss katalógusainkból