Hozzávalók

  • 40 dkg szarvasgerinc,
  • 10 dkg tőkegomba,
  • 1 csomag friss lasagne tészta,
  • só, feketebors,
  • 1 csomag újhagyma,
  • 1 csokor petrezselyem,
  • olívaolaj,
  • 4 dkg vaj,
  • 4 dkg parmezán sajt
Elkészítési idő 75
Adag 4

Szarvashússal töltött canelloni

A szarvasgerincet vékonyan felcsíkozzuk, és forró serpenyőben, kevés olívaolajon hirtelen megpirítjuk. Hozzáadjuk a gombát, a karikára vágott újhagymát és a finomra vágott petrezselymet. Ízesítjük sóval és borssal, és a tűzről lehúzva elkeverjük benne a vajat.
A tésztákat kiterítjük, rájuk tesszük a ragut, és szorosan feltekerjük őket. Hőálló tálba tesszük egymás mellé, megszórjuk reszelt parmezánnal, és 180 fokos sütőben 20 perc alatt megsütjük.

Receptek

MUGHLAI GYÖMBÉRES CSIRKE

Tovább

SARMALE

Tovább

SAVANYÚ KÁPOSZTA BORDÁCSKÁVAL

Tovább

MILÁNÓI RIZOTTÓ VELŐS CSONTTAL

Tovább

Uzbek plov

Tovább

Zachtgegaarde Hollandse kalfswang

Tovább

Terre & mer

Tovább

SVIČKOVA

Tovább

Stoofvlees

Tovább

Fiaker-Gulasch

Tovább

Iratkozz fel a hírlevélre!

Értesülj elsőként a METRO legújabb ajánlatairól.

Igényelj METRO kártyát

A bevásárlás igazi élménye, lépje be egy új világba, ahol sose fogynak el az akciók.

metro.hu

Látogasson el weboldalunkra friss ajánlatainkért.

Meríts ötleteket friss katalógusainkból