Hozzávalók

  • 60 dkg marha hátszín
  • 4 db szárított chili
  • 1 tk. szecsuáni bors
  • 3 gerezd fokhagyma
  • 5 dkg friss gyömbér
  • 1 tk. paradicsom püré
  • 0,5 dl sötét szójaszósz
  • 1 jégcsapretek
  • 1 póréhagyma
  • 1 sárgarépa
  • 1 ek. barna cukor

Szecsuáni szárított marha

A húsból vékony csíkokat vágunk és bepácoljuk szójával, chilivel, gyömbérrel, fokhagymával. Forró serpenyőben kevés olajon pirítjuk a húst, úgy hogy a képződő levet mindig leöntjük róla.
Ha már elég száraz hozzáadjuk a cukrot, paradicsompürét, szójaszószt, fűszereket és rá karammellizáljuk. A végén julienne gyömbérrel, retekkel, répával, póréval keverjük össze.

Receptek

MUGHLAI GYÖMBÉRES CSIRKE

Tovább

SARMALE

Tovább

SAVANYÚ KÁPOSZTA BORDÁCSKÁVAL

Tovább

MILÁNÓI RIZOTTÓ VELŐS CSONTTAL

Tovább

Uzbek plov

Tovább

Zachtgegaarde Hollandse kalfswang

Tovább

Terre & mer

Tovább

SVIČKOVA

Tovább

Stoofvlees

Tovább

Fiaker-Gulasch

Tovább

Iratkozz fel a hírlevélre!

Értesülj elsőként a METRO legújabb ajánlatairól.

Igényelj METRO kártyát

A bevásárlás igazi élménye, lépje be egy új világba, ahol sose fogynak el az akciók.

metro.hu

Látogasson el weboldalunkra friss ajánlatainkért.

Meríts ötleteket friss katalógusainkból