Hozzávalók

  • 15 dkg tarhonya
  • 2 l víz
  • 10 dkg füstölt szalonna
  • 1 mk. fűszerpaprika
Adag 4

Tarhonyaleves

A szalonnát apró kockára vágjuk, és egy fazékban kipirítjuk. Szűrőkanállal kiszedjük a szalonnákat, majd a visszamaradt zsírra tesszük a tarhonyát. Állandóan kevergetve, foltos barnára pirítjuk, megszórjuk fűszerpaprikával, megsózzuk és felöntjük a vízzel. Fedővel lefedve 15 perc alatt készre főzzük. Fogyasztás előtt 10-15 percet pihentessük.

Receptek

Kenyérmorzsás-paradicsomos csirkemell

Tovább

Kelbimbós csirkecombok

Tovább

Kávés-narancsos kacsamell

Tovább

Ír ürügulyás

Tovább

Húsos-juhtúrós polenta lasagne

Tovább

Húsgombóc leves paradicsommal

Tovább

Hortobágyi húsos palacsinta

Tovább

Hawaii csirkemell saláta

Tovább

Hátszínes tortilla falatok

Tovább

Gulyásleves

Tovább

Iratkozz fel a hírlevélre!

Értesülj elsőként a METRO legújabb ajánlatairól.

Igényelj METRO kártyát

A bevásárlás igazi élménye, lépje be egy új világba, ahol sose fogynak el az akciók.

metrobonusz.hu

Lépj be a METRO Bónusz Program világába!

Nagyszerű jutalmakat és kedvezményeket érhetsz el új hűségprogramunkban. Regisztrálj, és kezd el gyűjteni a pontokat minden vásárlással!