Hozzávalók

  • 15 dkg tarhonya
  • 2 l víz
  • 10 dkg füstölt szalonna
  • 1 mk. fűszerpaprika
Adag 4

Tarhonyaleves

A szalonnát apró kockára vágjuk, és egy fazékban kipirítjuk. Szűrőkanállal kiszedjük a szalonnákat, majd a visszamaradt zsírra tesszük a tarhonyát. Állandóan kevergetve, foltos barnára pirítjuk, megszórjuk fűszerpaprikával, megsózzuk és felöntjük a vízzel. Fedővel lefedve 15 perc alatt készre főzzük. Fogyasztás előtt 10-15 percet pihentessük.

Receptek

MUGHLAI GYÖMBÉRES CSIRKE

Tovább

SARMALE

Tovább

SAVANYÚ KÁPOSZTA BORDÁCSKÁVAL

Tovább

MILÁNÓI RIZOTTÓ VELŐS CSONTTAL

Tovább

Uzbek plov

Tovább

Zachtgegaarde Hollandse kalfswang

Tovább

Terre & mer

Tovább

SVIČKOVA

Tovább

Stoofvlees

Tovább

Fiaker-Gulasch

Tovább

Iratkozz fel a hírlevélre!

Értesülj elsőként a METRO legújabb ajánlatairól.

Igényelj METRO kártyát

A bevásárlás igazi élménye, lépje be egy új világba, ahol sose fogynak el az akciók.

metro.hu

Látogasson el weboldalunkra friss ajánlatainkért.

Meríts ötleteket friss katalógusainkból