Hozzávalók

  • 30 dkg vargánya
  • tengeri só
  • feketebors
  • ½ dl olívaolaj
  • 5 szál kakukkfű
  • 4 gerezd fokhagyma
  • 80 dkg főtt rizs
Adag 4

Vargányás rizs

A vargányát kisebb kockákra vágjuk. Egy serpenyőben az olívaolajat felmelegítjük, beletesszük a fokhagymát, világosbarnára pirítjuk, majd kivesszük. Erre a fokhagymás olajra rátesszük a vargányát és nagy lángon barnára pirítjuk. Megszórjuk kakukkfű levelekkel, ízesítjük sóval és a kész rizottóhoz keverjük.

Receptek

MUGHLAI GYÖMBÉRES CSIRKE

Tovább

SARMALE

Tovább

SAVANYÚ KÁPOSZTA BORDÁCSKÁVAL

Tovább

MILÁNÓI RIZOTTÓ VELŐS CSONTTAL

Tovább

Uzbek plov

Tovább

Zachtgegaarde Hollandse kalfswang

Tovább

Terre & mer

Tovább

SVIČKOVA

Tovább

Stoofvlees

Tovább

Fiaker-Gulasch

Tovább

Iratkozz fel a hírlevélre!

Értesülj elsőként a METRO legújabb ajánlatairól.

Igényelj METRO kártyát

A bevásárlás igazi élménye, lépje be egy új világba, ahol sose fogynak el az akciók.

metro.hu

Látogasson el weboldalunkra friss ajánlatainkért.

Meríts ötleteket friss katalógusainkból