Hozzávalók

  • 80 dkg borjú felsál
  • bors
  • 4 db tojás
  • liszt
  • 1 csomag HS mini baguette
  • 1 kg saláta burgonya
  • 1 csomag shallotta hagyma
  • 0,5 l csirkehúsleves
  • 1 dl almaecet
  • 1 dl olaj
  • 2 ek. mustár
  • 2 ek. méz
  • 1 csomag madársaláta
  • tökmagolaj
  • 1 kis csokor snidling
Adag 4

Wienersnitzel Figlmüller salátával

A húsból vékony nyitott szeleteket vágunk, melyeket 3mm vékonyra kiklopfolunk és enyhén besózunk. Klasszikus módon lisztbe, tojásba és az általunk készített friss házi morzsába panírozunk.
A húst 200-180-160°C-os olajokban 30mp. alatt készre sütjük.
A burgonyát héjában megfőzzük, és még melegen meghámozzuk, szeleteljük, felöntjük meleg csirkehús levessel és kihűtjük. A mustárból, mézből, almaecetből és olajból dresszinget készítünk. A hagymát vékonyan felszeleteljük, lesózzuk, és a burgonyához adjuk. Ízesítjük kevés ecettel és cukorral. A madársalátát a burgonyával együtt tálaljuk a mustáros dresszinggel és tökmagolajjal lelocsolva.

Receptek

Kenyérmorzsás-paradicsomos csirkemell

Tovább

Kelbimbós csirkecombok

Tovább

Kávés-narancsos kacsamell

Tovább

Ír ürügulyás

Tovább

Húsos-juhtúrós polenta lasagne

Tovább

Húsgombóc leves paradicsommal

Tovább

Hortobágyi húsos palacsinta

Tovább

Hawaii csirkemell saláta

Tovább

Hátszínes tortilla falatok

Tovább

Gulyásleves

Tovább

Iratkozz fel a hírlevélre!

Értesülj elsőként a METRO legújabb ajánlatairól.

Igényelj METRO kártyát

A bevásárlás igazi élménye, lépje be egy új világba, ahol sose fogynak el az akciók.

metrobonusz.hu

Lépj be a METRO Bónusz Program világába!

Nagyszerű jutalmakat és kedvezményeket érhetsz el új hűségprogramunkban. Regisztrálj, és kezd el gyűjteni a pontokat minden vásárlással!