Hozzávalók

  • ½ jégsaláta
  • ½ csomag angol zeller
  • 10 dkg kéksajt
  • 2 db zöldalma
  • 5 dkg dió
  • ½ dl olívaolaj
  • ½ dl fehérborecet
  • 1 ek méz
  • 1 csipet só
Adag 4

Zellersaláta

A salátát megmossuk, leszárítjuk, és apró darabokra tépkedjük. A zellerszárat meghámozzuk és felszeleteljük. Az almát cikkekre vágjuk és citromlével meglocsoljuk, nehogy megbarnuljon. A diót durvára törjük. Az ecetet az olajjal, a mézzel, a sóval egy üvegben összerázzuk. Ezután egy tálban összekeverjük a saláta alapanyagokat, meglocsoljuk a vinegrettel és a tetejére morzsoljuk a kéksajtot.

Receptek

Sáfrányos kagylóleves

Tovább

Bélszín steak „wellington” gomba ragus vajas kosárban kelbimbóval

Tovább

Áfonyás kalács

Tovább

Creme Bruleé erdei gyümölcsökkel

Tovább

Éjféli falatkák: Kecskesajt-mártogatós zöldségekkel

Tovább

Málnás tiramisu

Tovább

Sütőtök pite – narancsszínű ízbomba

Tovább

Tök latte macchiato

Tovább

Rétegzett édesburgonya süti

Tovább

Burgonyatorta köretnek

Tovább

Iratkozz fel a hírlevélre!

Értesülj elsőként a METRO legújabb ajánlatairól.

Igényelj METRO kártyát

A bevásárlás igazi élménye, lépje be egy új világba, ahol sose fogynak el az akciók.

metrokaracsony.hu

Ismerd a METRO karácsonyi kínálatát

Meríts ötleteket ünnepi receptjeink közül, ismerd meg karácsonyi praktikáinkat és áruházaink ünnepi kínálatát