Hozzávalók

  • ½ jégsaláta
  • ½ csomag angol zeller
  • 10 dkg kéksajt
  • 2 db zöldalma
  • 5 dkg dió
  • ½ dl olívaolaj
  • ½ dl fehérborecet
  • 1 ek méz
  • 1 csipet só
Adag 4

Zellersaláta

A salátát megmossuk, leszárítjuk, és apró darabokra tépkedjük. A zellerszárat meghámozzuk és felszeleteljük. Az almát cikkekre vágjuk és citromlével meglocsoljuk, nehogy megbarnuljon. A diót durvára törjük. Az ecetet az olajjal, a mézzel, a sóval egy üvegben összerázzuk. Ezután egy tálban összekeverjük a saláta alapanyagokat, meglocsoljuk a vinegrettel és a tetejére morzsoljuk a kéksajtot.

Receptek

SARAMURĂ DE CRAP CU MĂMĂLIGĂ

Tovább

Sopa Mallorquina

Tovább

BoLuo gulao xiaqiu

Tovább

Polędwica na purée chrzanowo

Tovább

HIN HTOTE FINOMSÁG

Tovább

SARMALE

Tovább

SAVANYÚ KÁPOSZTA BORDÁCSKÁVAL

Tovább

Sáfrányos kagylóleves

Tovább

Bélszín steak „wellington” gomba ragus vajas kosárban kelbimbóval

Tovább

Áfonyás kalács

Tovább

Iratkozz fel a hírlevélre!

Értesülj elsőként a METRO legújabb ajánlatairól.

Igényelj METRO kártyát

A bevásárlás igazi élménye, lépje be egy új világba, ahol sose fogynak el az akciók.

metro.hu

Látogasson el weboldalunkra friss ajánlatainkért.

Meríts ötleteket friss katalógusainkból