Hozzávalók

  • 50 dkg zöldbab
  • 1 db piros kaliforniai paprika
  • 1 db canmambert sajt
  • 15 dkg bagett
  • 1 dl olívaolaj
  • 1 ek. dijoni mustár
Adag 4

Zöldbab saláta

A zöldbabot megtisztítjuk, sós vízben leforrázzuk, jeges vízben lehűtjük és lecsepegtetjük. A kenyeret kockára vágjuk és fél dl olívaolajon aranysárgára pirítjuk. A kaliforniai paprikát csíkokra vágjuk. Egy serpenyőben a maradék olajon a mustárt kissé átpirítjuk, hozzáadjuk a zöldbabot és a paprikát. A tűzről lehúzva átforgatjuk. Áttesszük egy tálba és összekeverjük a kenyérrel, valamint a kockára vagy cikkekre vágott camambert sajttal.

Receptek

SARAMURĂ DE CRAP CU MĂMĂLIGĂ

Tovább

Sopa Mallorquina

Tovább

BoLuo gulao xiaqiu

Tovább

Polędwica na purée chrzanowo

Tovább

HIN HTOTE FINOMSÁG

Tovább

SARMALE

Tovább

SAVANYÚ KÁPOSZTA BORDÁCSKÁVAL

Tovább

Sáfrányos kagylóleves

Tovább

Bélszín steak „wellington” gomba ragus vajas kosárban kelbimbóval

Tovább

Áfonyás kalács

Tovább

Iratkozz fel a hírlevélre!

Értesülj elsőként a METRO legújabb ajánlatairól.

Igényelj METRO kártyát

A bevásárlás igazi élménye, lépje be egy új világba, ahol sose fogynak el az akciók.

metro.hu

Látogasson el weboldalunkra friss ajánlatainkért.

Meríts ötleteket friss katalógusainkból