Hozzávalók

  • 20 dkg mirelit zöldspárga
  • 20 dkg mirelit zöldborsó
  • 2 dkg vaj
Adag 4

Zöldrizottó

A spárgát és a borsót enyhén sós vízben leforrázzuk és leszűrjük. A spárgát 2 cm-es darabokra vágjuk. Serpenyőben a vajat felmelegítjük, és a zöldségeket megfuttatjuk rajta. A zöldségeket a kész rizottóhoz keverjük és vékonyra gyalult parmezánt kínálunk hozzá.

Receptek

Sütőtök pite – narancsszínű ízbomba

Tovább

Tök latte macchiato

Tovább

Kelbimbó joghurttal

Tovább

Káposztás cvekedli

Tovább

Joghurtos zöldbab főzelék

Tovább

Joghurtos tejszínpuding friss eperrel

Tovább

Illatos hagymás rizs

Tovább

Guacamole

Tovább

Gránátalmás cous-cous saláta

Tovább

Görög lencseleves

Tovább

Iratkozz fel a hírlevélre!

Értesülj elsőként a METRO legújabb ajánlatairól.

Igényelj METRO kártyát

A bevásárlás igazi élménye, lépje be egy új világba, ahol sose fogynak el az akciók.

metrobonusz.hu

Lépj be a METRO Bónusz Program világába!

Nagyszerű jutalmakat és kedvezményeket érhetsz el új hűségprogramunkban. Regisztrálj, és kezd el gyűjteni a pontokat minden vásárlással!