Hozzávalók

  • 60 dkg burgonya
  • 1 csokor tárkony
  • 3 ek. tárkonyecet
  • 1 fej vöröshagyma
  • ½dl olaj
  • 1 dl tejföl
Adag 4

Zsályás burgonyaleves

A hagymát finomra, a burgonyát pedig egyforma, kb 2×2 cm-es kockákra vágjuk. fazékban az olajat felmelegítjük és a hagymát üvegesre pároljuk. Felöntjük két liter alaplével vagy vízzel, megsózzuk, és mikor felforrt beletesszük a burgonyát. Lassan forralva puhára főzzük. Hozzáadjuk az apróra vágott tárkonyt, ízesítjük ecettel, esetleg még sóval, majd a forró levessel elkevert tejföllel behabarjuk.

Receptek

SARAMURĂ DE CRAP CU MĂMĂLIGĂ

Tovább

Sopa Mallorquina

Tovább

BoLuo gulao xiaqiu

Tovább

Polędwica na purée chrzanowo

Tovább

HIN HTOTE FINOMSÁG

Tovább

SARMALE

Tovább

SAVANYÚ KÁPOSZTA BORDÁCSKÁVAL

Tovább

Sáfrányos kagylóleves

Tovább

Bélszín steak „wellington” gomba ragus vajas kosárban kelbimbóval

Tovább

Áfonyás kalács

Tovább

Iratkozz fel a hírlevélre!

Értesülj elsőként a METRO legújabb ajánlatairól.

Igényelj METRO kártyát

A bevásárlás igazi élménye, lépje be egy új világba, ahol sose fogynak el az akciók.

metro.hu

Látogasson el weboldalunkra friss ajánlatainkért.

Meríts ötleteket friss katalógusainkból