Panettone narancsos mascarpone habbal, bazsalikom „pesto”-val

Hozzávalók: Panettoni vaj 150g mascarpone 1db narancs 30g narancs lekvár 50g bazsalikom 30g pekán dio mogyoró olaj 10g kristály cukor Elkészítés: A panettoniból vágott cikkeket egy kis vajon, serpenyőben megpirítjuk. A mascarponét kikeverjük a narancs reszelt héjjával, és a narancs lekvárral. Ízlés szerint tovább édesíthetjük. Kihabosítjuk, majd tálalásig hűtőben tartjuk. A bazsalikom leveleket finomra aprítjuk, […]

Hozzávalók:

Panettoni
vaj
150g mascarpone
1db narancs
30g narancs lekvár
50g bazsalikom
30g pekán dio
mogyoró olaj
10g kristály cukor

Elkészítés:

  1. A panettoniból vágott cikkeket egy kis vajon, serpenyőben megpirítjuk.
  2. A mascarponét kikeverjük a narancs reszelt héjjával, és a narancs lekvárral. Ízlés szerint tovább édesíthetjük. Kihabosítjuk, majd tálalásig hűtőben tartjuk.
  3. A bazsalikom leveleket finomra aprítjuk, majd elkeverjük apróra tört pekán dióval és a kristálycukorral. Óvatosan annyi olajjal kikeverjük, amennyi kell ahhoz, hogy összeálljon a keverék.

Receptek

Diós gombóc gombamártással

Tovább

Krémsajtos terrine gesztenyével

Tovább

Sáfrányos kagylóleves

Tovább

Bélszín steak „wellington” gomba ragus vajas kosárban kelbimbóval

Tovább

Blini snidlinges tejföllel

Tovább

Bárány csülök, magvas, narancsos tabuleval (menta, koriander)

Tovább

Áfonyás kalács

Tovább

Szarvasgerinc pisztáciás-petrezselymes krusztával, gesztenyés zeller pürével és cseresznyés pecsenyelével

Tovább

Panettone narancsos mascarpone habbal, bazsalikom „pesto”-val

Tovább

Sertésszűz, édeskömény veloutéeval, céklás rizottóval

Tovább

Iratkozz fel a hírlevélre!

Értesülj elsőként a METRO legújabb ajánlatairól.

Igényelj METRO kártyát

A bevásárlás igazi élménye, lépje be egy új világba, ahol sose fogynak el az akciók.

metrokaracsony.hu

Ismerd a METRO karácsonyi kínálatát

Meríts ötleteket ünnepi receptjeink közül, ismerd meg karácsonyi praktikáinkat és áruházaink ünnepi kínálatát