Michelin-plakettet adott át a METRO

Idén a METRO Nagykereskedelmet, a kiválasztott éttermek elsőszámú beszállítóját érte a megtiszteltetés, hogy szakmai támogatóként átadhassa a díjakat.

Március végén hirdették ki, hogy melyik hazai éttermek kapnak Michelin-csillagot. A neves díjat a Borkonyha, a Costes, a Costes Downtown, valamint a második csillagát is megszerző Onyx vehették át.

A 2018-as átadó turné különlegessége, hogy a csillagok mellett ezúttal egy másik rangos díj is gazdára lel, ugyanis Magyarországon először adták át a Bib Gourmand kitüntetést, az ár-érték arány szempontjából kiemelkedő vendéglátóhelyek díját, amit Széll Tamás bisztrója, a Stand 25 nyert el.

A plakettek átadására ezúttal is ünnepélyes keretek között kerül sor. Idén a METRO Nagykereskedelmet, a kiválasztott éttermek elsőszámú beszállítóját érte a megtiszteltetés, hogy szakmai támogatóként átadhassa a díjakat. Az első állomás a Costes Downtown volt, ahol Horváth Imre vezérigazgató nyújtotta át a rangos elismerést Tiago Sabarigo séfnek. Az ambiciózus fiatalember 2015 júniusától viszi az étterem konyháját, és saját elmondása szerint amióta itt él, nem csak a munkában, de a magánéletben is megtalálta számításait, hiszen magyar felesége van.

Michelin-plakett 2018.

Receptek

Uzbek plov

Tovább

Hotate no saute

Tovább

ISZTRIAI „PLJUKANCI” TÉSZTA

Tovább

Zachtgegaarde Hollandse kalfswang

Tovább

Terre & mer

Tovább

SVIČKOVA

Tovább

Stoofvlees

Tovább

Fiaker-Gulasch

Tovább

VARENYKY MEGGYEL

Tovább

ÇİĞ KÖFTE

Tovább

Iratkozz fel a hírlevélre!

Értesülj elsőként a METRO legújabb ajánlatairól.

Igényelj METRO kártyát

A bevásárlás igazi élménye, lépje be egy új világba, ahol sose fogynak el az akciók.

metro.hu

Látogasson el weboldalunkra friss ajánlatainkért.

Meríts ötleteket friss katalógusainkból