Gravy mártás készítése

A sütés közben képződő szaft kiváló mártás alapanyaga lehet. Megmutatjuk, hogyan varázsolhat néhány lépésben olyan szószt a szaftból és a sült zöldségekből, amivel bármilyen húst vagy gombócot emlékezetessé tehet.

  1. Öntse ki a tepsiből a szaftot…
  2. … és nyomja át egy szitán a zöldségeket.
  3. Forralja fel a keveréket, és öntözze meg vörösborral.
  4. Adjon hozzá vajat, és főzze le a keveréket …
  5.  … folyamatos kavarás mellett, …
  6. … amíg a mártás teljesen sima nem lesz.

Receptek

Uzbek plov

Tovább

Hotate no saute

Tovább

ISZTRIAI „PLJUKANCI” TÉSZTA

Tovább

Zachtgegaarde Hollandse kalfswang

Tovább

Terre & mer

Tovább

SVIČKOVA

Tovább

Stoofvlees

Tovább

Fiaker-Gulasch

Tovább

VARENYKY MEGGYEL

Tovább

ÇİĞ KÖFTE

Tovább

Iratkozz fel a hírlevélre!

Értesülj elsőként a METRO legújabb ajánlatairól.

Igényelj METRO kártyát

A bevásárlás igazi élménye, lépje be egy új világba, ahol sose fogynak el az akciók.

metro.hu

Látogasson el weboldalunkra friss ajánlatainkért.

Meríts ötleteket friss katalógusainkból