METRO GASZTRO 360

A METRO Kereskedelmi Kft. 25 éve, a magyar kereskedelmi piac egyik legrégebbi meghatározó szereplője.

A hazai gasztronómia világának elhivatott támogatója. Országszerte 13 áruházzal, mindig friss és széles választékú kínálattal és szakértő eladó kollégákkal állunk vevőink szolgálatára. Anyacégünk, a METRO Cash & Carry International jelenleg 26 országban van jelen, több mint 750 áruházzal.

A METRO előnye a szinte kifogyhatatlan raktárkészlet és az ehhez kapcsolódó rugalmas vásárlási mennyiségek lehetősége, melynek köszönhetően vevőinknek nem kell a költséges raktározással bajlódniuk, hiszen hozzánk bármikor jöhetnek és a legjobb minőségű alapanyagokat találhatják meg.

METRO = MINŐSÉG
A METRO a kiváló minőségű alapanyagok, termékek elkötelezett támogatóként nem csupán saját beszállítóitól követeli meg a hibátlan minőséget, hanem maga is a makulátlan kínálat biztosítására törekszik. Ennek érdekében a nemzetközi élelmiszerbiztonsági tanúsítványoknak (HACCP) történő megfelelés mellett, a hazai piacon egyedülálló még szigorúbb ellenőrzéseket alkalmazunk, továbbá folyamatosan monitorozzuk vásárlóink igényeit és ez alapján alakítjuk ki a termékkínálatot.

VADAT ÉS HALAT, S MI JÓ FALAT
A METRO egyik legnagyobb büszkesége az egyedülálló halválaszték, melyben édesvízi halakból 30 féle, míg tengeri élőlényekből 70 féle (homár, kagylók, osztrigák, csigák, tintahal stb.) található meg. Frissességük annak köszönhető, hogy a tengeri halak 48-72 órán belül érkeznek a halászati helyekről áruházainkba, az édesvíziek pedig már csupán néhány órán belül a polcokra kerülnek. De a homár élve érkezik Alaszka partjairól, a nílusi sügér frissen a tanzániai Viktória-tóból, a tonhal frissen Indonéziából és a lazac is 3 nap alatt az áruházak polcaira kerül. A METRO a hazai gasztronómia kiemelkedő teljesítményét támogatandó a legkülönfélébb húsárukkal várja profi partnereit. Kínálatunk közel 25 féle állatfajból áll, melyek között szerepelnek szárnyasok, vadhúsok, marha, sertés, birka és számos egyéb húsféle, melyekből 400 féle különböző feldolgozottságú termék található meg, háromnegyedük friss termékként elérhető. A METRO-ban igazi kuriózumok is találhatóak, így például gímszarvas, bölény, kenguru és bébicsirke, a legkülönbözőbb dél-amerikai steak különlegességek mellett. Mindezek minőségét pedig bizonyítja, hogy 2015 novemberében mind a 13 METRO áruháznak sikerült elnyernie a „Kiváló Minőségű Sertés” (KMS) tanúsítást.

AZ Ő SIKERÜK A MI SIKERÜNK
Ennek az áldozatos munkának és állandó odafigyelésnek köszönhetően válhattunk a kiemelt figyelmet kapó Bocuse d’Or Europe 2016 hivatalos hús és hal alapanyag-beszállítójává, mi több, standunkon kapott helyet a METRO Bocuse-piac, amellyel a verseny történetében elsőként biztosítottuk a friss, minőségi alapanyagokat az európai döntő séfjeinek, több mint 170-féle zöldségből és gyümölcsből álló kínálattal. A gasztronómia és a vendéglátás nem csak szívügyünk, de missziónk is. A hazai gasztroforradalom elkötelezett támogatójaként a METRO közel 10 éve segíti a Magyar Bocuse d’Or Akadémia működését és támogatja a magyar indulók felkészülését.

TALÁLKOZZUNK A SIRHA BUDAPESTEN!
Természetesen 2018-ban is ott leszünk a Hungexpo-n, hogy kiváló minőségű alapanyagainkkal és szaktudásunkkal támogassuk a szakmát a soron következő Sirha Budapest kiállításon. Február 7-9 között fogadjuk majd az élelmiszeripar, a sütőés cukrászipar, a szálloda- és vendéglátóipar gyártóit, forgalmazóit és beszerzőit. Közel 800 négyzetméteres standunkon ismét bemutatjuk a magyar gasztronómia fejlődéséhez nélkülözhetetlen nemzetközi trendeket, példákat, előadásokkal és termékbemutatókkal szórakoztatjuk a közönséget. Közép-Kelet Európa egyik legjelentősebb élelmiszeripari és HORECA szakkiállításán exkluzív lehetőségekkel is várjuk meglévő és leendő partnereinket, hogy közösen építsünk egyre nagyobb sikereket. A kiállítás három napja alatt valódi 360 fokos kiszolgálást kínálunk a gasztronómiai partnereink számára, bemutatjuk mindazon újdonságainkat, megoldásainkat, termékeinket, amelyek az áru beérkezésétől egészen az étel szervírozásáig fontos lehet partnereink számára.
Látogasson el ön is 2018. február 7–9 között a HUNGEXPO „A” pavilonjába, ahol harmadik alkalommal szinte a legnagyobb standon találhat majd bennünket. Építsük közösen a magyar gasztronómia világát, találkozzunk a 2018-as Sirha Budapesten!

Receptek

Uzbek plov

Tovább

Hotate no saute

Tovább

ISZTRIAI „PLJUKANCI” TÉSZTA

Tovább

Zachtgegaarde Hollandse kalfswang

Tovább

Terre & mer

Tovább

SVIČKOVA

Tovább

Stoofvlees

Tovább

Fiaker-Gulasch

Tovább

VARENYKY MEGGYEL

Tovább

ÇİĞ KÖFTE

Tovább

Iratkozz fel a hírlevélre!

Értesülj elsőként a METRO legújabb ajánlatairól.

Igényelj METRO kártyát

A bevásárlás igazi élménye, lépje be egy új világba, ahol sose fogynak el az akciók.

metro.hu

Látogasson el weboldalunkra friss ajánlatainkért.

Meríts ötleteket friss katalógusainkból