Surf and turf – A homár bontása

Surf and turf - A homár bontása

1. Egy késsel vágjuk félbe a homár farkát.

2. Ugyanezt tegyük meg a fejével is.

3. Óvatosan fejtsük le a húst a héj két feléről.

4. Csavarjuk le az ollókat.

5. Állítsuk az élére az olló legnagyobb darabját, és repesszük meg a késsel.

6. Törjük szét a megrepesztett héjat.

7. Lazítsuk meg az olló húsát, és húzzuk ki.

8. Rendezzük el a húst a tányéron, és díszítsük az ollókkal.

Receptek

Kardhal teriyaki steak grillen sütve, mentás uborkasalátával és zöldcitromos kókusztejkrémmel

Tovább

Hal Vezuviana módra

Tovább

Haltekercs pestoval

Tovább

Halászlé

Tovább

Halas burger

Tovább

Grill polipnyárs meleg cézár salátával

Tovább

Garnélával töltött ravioli kemencében sült koktél paradicsom szósszal és friss mentával

Tovább

Garnélarák koktél Mary Rose mártással és grillezett korianderes tigrisrák farokkal, salátaágyon

Tovább

Garnéla kaliforniai paprikával

Tovább

Lazacos tagliatelle ruccolával

Tovább

Iratkozz fel a hírlevélre!

Értesülj elsőként a METRO legújabb ajánlatairól.

Igényelj METRO kártyát

A bevásárlás igazi élménye, lépje be egy új világba, ahol sose fogynak el az akciók.

metrobonusz.hu

Lépj be a METRO Bónusz Program világába!

Nagyszerű jutalmakat és kedvezményeket érhetsz el új hűségprogramunkban. Regisztrálj, és kezd el gyűjteni a pontokat minden vásárlással!