Surf and turf – A homár bontása

Surf and turf - A homár bontása

1. Egy késsel vágjuk félbe a homár farkát.

2. Ugyanezt tegyük meg a fejével is.

3. Óvatosan fejtsük le a húst a héj két feléről.

4. Csavarjuk le az ollókat.

5. Állítsuk az élére az olló legnagyobb darabját, és repesszük meg a késsel.

6. Törjük szét a megrepesztett héjat.

7. Lazítsuk meg az olló húsát, és húzzuk ki.

8. Rendezzük el a húst a tányéron, és díszítsük az ollókkal.

Receptek

Bacalhau confitado

Tovább

BoLuo gulao xiaqiu

Tovább

Hotate no saute

Tovább

Terre & mer

Tovább

Éjféli falatkák: alufóliában sült krumpli garnélarákkal és céklával

Tovább

Gratinált osztriga pezsgőhabbal

Tovább

Rákos-marhás kenyérfalatkák

Tovább

A homár feldarabolása

Tovább

Pontykrém wrapban

Tovább

Ponty zöldségcsíkokkal

Tovább

Iratkozz fel a hírlevélre!

Értesülj elsőként a METRO legújabb ajánlatairól.

Igényelj METRO kártyát

A bevásárlás igazi élménye, lépje be egy új világba, ahol sose fogynak el az akciók.

metrokaracsony.hu

Ismerd a METRO karácsonyi kínálatát

Meríts ötleteket ünnepi receptjeink közül, ismerd meg karácsonyi praktikáinkat és áruházaink ünnepi kínálatát