A METRO húsosztálya

A METRO áruházak húsból is igyekeznek minden igényt kiszolgálni, így a hagyományosan legkedveltebb árucikkek mellett különlegességeket is kínál a lánc.

A METRO áruházak húsból is igyekeznek minden igényt kiszolgálni, így a hagyományosan legkedveltebb árucikkek mellett különlegességeket is kínál a lánc.

A magyar konyhában tradícionálian megkérdőjelezhetetlen a sertéshús vezető szerepe, ennek megfelelően a kínálatban is kiemelt. Legyen szó egész vagy csontozott termékekről, a sertés minden fontos részéből találhatnak az érdeklődők, így lapocka, comb, karaj, tarja, oldalas és dagadó is kapható a METRO-ban. Ráadásul az ínyencek számára különleges sertésfajták is elérhetők, így kapható mangalica és Iberico fajtákból származó hús is. Az év vége közeledtével megnő az igény a malac húsra, amelyből szintén van darabolt és egész is a kínálatban.

Marhából is igen széles a választék, hiszen dél-amerikai termékek éppen úgy vásárolhatók, mint az Európai Unióban termelt. A marhahús kínálat is nagyon erős: capricció, hátszín, bélszín, steak, rostélyos, vesepecsenye, lábszár és pacal is van a húspultban. Hasonló a helyzet a borjú hússal is.

Egyre népszerűbb a bárányhús fogyasztása, amely gyakran túllép a birkapörköltön. Az ilyen igényeket is ki tudja elégíteni a METRO, hiszen lapocka, comb, gerinc és csülök is kapható.

A vadhúsok szerelmeseinek sem kell lemondaniuk a METRO áruházról, a vadnyúl-, a fácán- és a vadkacsa hús mellett szarvas, őz és vaddisznó is van a kínálatban.

Csakis olyan ellenőrzött helyekről vásárolunk, ahol állandó minőséget tudnak biztosítani. Igyekszünk támogatni a hazai termelőket, ezekből is elsősorban azokat, akik minőségi árut termelnek.

Minden termelő, gyártó partnerünk termékeinek, üzemeinek megfelelését egy harmadik, független fél rendszeresen ellenőrzi. Ezenkívül a központi raktárunkba érkező áruk minőségét Minőségbiztosítási osztályunk minőségellenőrei napi szinten vizsgálják. Továbbá egész évben elérhetők áruházainkban a marhahúsok, a borjú-, bárány-, pulyka-, csirke-, víziszárnyas-, vad-, malac- és sertéstermékek széles választéka kifejezetten HORECA partnerekre méretezett kiszerelésekben.

Mi az a Kiváló Minőségű Sertéshús Védjegy?

A Kiváló Minőségű Sertéshús Védjegy egy magasabb értékekű sertéshúst jelző védjegy, amelyet egy átfogó terméktanúsítási rendszer biztosít. Ez a Védjegy a garancia arra, hogy a sertéshús megbízható forrásból származik, útja a malacoktól egészen az asztalunkig visszakövethető, előállítása pedig rendszeres, szigorú és folyamatos ellenőrzés mellett történik. A hazai tájakon megtermelt GMOmentes kukoricával és más szemes gabonafélékkel etetett magyar sertések húsából készített ételek egyedi, zamatos, jellegzetes ízvilággal rendelkeznek.

 

 

Receptek

MUGHLAI GYÖMBÉRES CSIRKE

Tovább

SARMALE

Tovább

SAVANYÚ KÁPOSZTA BORDÁCSKÁVAL

Tovább

MILÁNÓI RIZOTTÓ VELŐS CSONTTAL

Tovább

Uzbek plov

Tovább

Zachtgegaarde Hollandse kalfswang

Tovább

Terre & mer

Tovább

SVIČKOVA

Tovább

Stoofvlees

Tovább

Fiaker-Gulasch

Tovább

Iratkozz fel a hírlevélre!

Értesülj elsőként a METRO legújabb ajánlatairól.

Igényelj METRO kártyát

A bevásárlás igazi élménye, lépje be egy új világba, ahol sose fogynak el az akciók.

metro.hu

Látogasson el weboldalunkra friss ajánlatainkért.

Meríts ötleteket friss katalógusainkból