Aszalványok nassoláshoz

A téli időszakban kevesebb friss gyümölcs érhető el, ilyenkor a vásárlói érdeklődés erősödik az aszalványok iránt

A téli időszakban kevesebb friss gyümölcs érhető el, ilyenkor a vásárlói érdeklődés erősödik az aszalványok iránt. Az aszalás során a gyümölcs elveszíti víztartalmának és tömegének nagy részét. Optimális esetben az aszalt gyümölcshöz nem adnak cukrot, tartósítószert, sem adalékanyagot, éppen ezért a fogyasztásuk egészséges.

Aszalt gyümölcsöket bárki fogyaszthat, számos élettani előnye van ilyenkor ezeknek. A tartósítási technológia révén megőrzik az eredeti gyümölcs aromáját, valamint vitamin- (pl. karotin, B1, B2-vitamin, niacin, C-vitamin) és ásványi anyag- (pl. kalcium, kálium, vas, réz) tartalmának nagy részét. Ráadásul magas a rosttartalmuk, ami segíti a jobb emésztést.

Receptek

SARAMURĂ DE CRAP CU MĂMĂLIGĂ

Tovább

Sopa Mallorquina

Tovább

BoLuo gulao xiaqiu

Tovább

Polędwica na purée chrzanowo

Tovább

HIN HTOTE FINOMSÁG

Tovább

SARMALE

Tovább

SAVANYÚ KÁPOSZTA BORDÁCSKÁVAL

Tovább

Sáfrányos kagylóleves

Tovább

Bélszín steak „wellington” gomba ragus vajas kosárban kelbimbóval

Tovább

Áfonyás kalács

Tovább

Iratkozz fel a hírlevélre!

Értesülj elsőként a METRO legújabb ajánlatairól.

Igényelj METRO kártyát

A bevásárlás igazi élménye, lépje be egy új világba, ahol sose fogynak el az akciók.

metro.hu

Látogasson el weboldalunkra friss ajánlatainkért.

Meríts ötleteket friss katalógusainkból