Mártás készítése borjúalapléből

Mártás készítése borjúalapléből

Hozzávalók:

  • 1 l borjúalaplé
  • 0,25 l vörösbor
  • 1 evőkanál vaj
  • 2 vöröshagyma
  • 1 evőkanál barnacukor
  • 1 kis csokor zöldfűszer ízlés szerint (rozmaring, kakukkfű stb.)
  1. Vágjuk vékony szeletekre a hagymát.
  2. Izzasszuk meg a hagymát egy serpenyőben kevés vajon.
  3. Öntsük hozzá a vörösbort.
  4. Öntsük hozzá a borjúalaplevet.
  5. Tegyük bele a zöldfűszereket, és főzzük a szószt lassú tűzön enyhén sziruposra.
  6. Végezetül tegyük bele a hideg vajat…
  7. …és keverjük el jól.
  8. Szűrjük le a mártást és tálaljuk.

 

Receptek

MUGHLAI GYÖMBÉRES CSIRKE

Tovább

SARMALE

Tovább

SAVANYÚ KÁPOSZTA BORDÁCSKÁVAL

Tovább

MILÁNÓI RIZOTTÓ VELŐS CSONTTAL

Tovább

Uzbek plov

Tovább

Zachtgegaarde Hollandse kalfswang

Tovább

Terre & mer

Tovább

SVIČKOVA

Tovább

Stoofvlees

Tovább

Fiaker-Gulasch

Tovább

Iratkozz fel a hírlevélre!

Értesülj elsőként a METRO legújabb ajánlatairól.

Igényelj METRO kártyát

A bevásárlás igazi élménye, lépje be egy új világba, ahol sose fogynak el az akciók.

metro.hu

Látogasson el weboldalunkra friss ajánlatainkért.

Meríts ötleteket friss katalógusainkból